echo ''; Eurest - Monitorizare servicii

EFICIENTA IN BUSINESS,
NU DOAR IN CURATENIE!

Cum prestam, controlam si monitorizam serviciile noastre.

Colaboram in sistem de parteneriat cu clientii nostri (printr-un calendar de sedinte bine stabilit) pentru a defini nevoile activitatii de curatenie si configurarea unui caiet de sarcini corelat cu realitatea si nevoile businessului. Performanta individului sta la baza modului in care ne desfasuram activitatea, ceea ce inseamna ca ne dorim oameni dedicati afacerii dumneavoastra. Ca rezultat instruim personalul in asa fel incat sa poata presta o gama variata de servicii, eliminand nevoia de subcontractare.

Prin platforma “Compass Service Framework” reusim sa implementam servicii continue si consistente in intreaga lume Eurest Services. Clientii de pot bucura de aceeasi prestatie in toate locatiile lor.

“Compass Service Framework” este cartea noastra de vizita in oferirea de servicii diverse la cel mai inalt standard. Echipele noastre de experti din intreaga lume au dezvoltat aceasta platforma bazandu-se pe experienta operationala si pe cele mai bune practici dezvoltate in centrele de excelenta Eurest Services.

Folosirea platformei CSF ne da posibilitatea sa prestam servicii eficiente, consistente la nivel global, in fiecare zi si mai presus de toate , intr-un mod care sa ofere siguranta afacerii dumneavoastra.

Compania noastra promoveaza un stil de business ce are la baza minimizarea eforturilor si maximizarea eficientei. Ne straduim sa ne indeplinim misiunea, muncind alaturi de clienti ca intr-o mare familie.