CONSECVENță

RECUNOAșTEM Că ACURATEțEA ACTIVITățII ESTE NUMAI JUMăTATE DIN POVESTE; TOțI CLIENțII SOLICITă CONSECVENță îN TOATE ASPECTELE UNEI MESE. ÎNțELEGEM Că ACEST LUCRU ESTE LA FEL DE IMPORTANT LA LOCUL DE MUNCă CA șI PE MARILE BULEVARDE șI șTIM Că PRESTAREA SERVICIILOR îN FIECARE ZI LA STANDARDE LA FEL DE îNALTE NU ESTE UN ACCIDENT.

Strategia noastră completă pentru excelență operațională ne dă încrederea că oferim fiecărui client promisiunea „satisfacției garantate sau a returnării banilor”.

Recunoaștem că toate aspectele activității noastre, de la mâncare la sănătate și siguranță, se adună la pachetul final de servicii. Echipa noastră de excelență preia cele mai bune practici din operațiunile globale, iar experții creează soluții care vor fi adoptate la nivelul întregii companii.

Cuantificăm succesul prin părerile clienților și prin percepția acestora asupra modului în care prestăm serviciile.

Excelență operațională Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Pe scurt, angajamentul de a vă oferi o experiență pozitivă de fiecare dată, prin mâncare extraordinară și arome de sezon și regionale, și un serviciu prietenos și eficient.

Știți ce vreți și ce vor angajații dumneavoastră, dar programele noastre periodice dedicate informațiilor primite de la clienți ne ajută să ne formăm o părere cât se poate de clară și să ne dăm seama ce ar trebui să facem altfel sau mai bine. Și acestea se adaugă la un serviciu mai bun, îmbunătățit în permanență.

Avem la dispoziție tot felul de inițiative pentru a face ceea ce facem mai bine decât oricine altcineva de pe piață, dar tot ce vreți să știți este că aceste inițiative vă vor oferi servicii excelente de fiecare dată și o atitudine mai flexibilă față de noile idei și noile metode de îmbunătățire a experienței zilnice.