PREțURI EXTRAORDINARE

NE BAZăM MODELELE DE COSTURI PE UN CONCEPT DENUMIT „INFORMAțII FINANCIARE”, ASIGURâND UN PREț CORECT PENTRU CEL MAI BUN SERVICIU POSIBIL, STABILIT PRIN TRANSPARENță, INTEGRITATE șI îNCREDERE RECIPROCă. CELE MAI MULTE RELAțII PROFESIONALE DIN ORICE SECTOR DE ACTIVITATE SE TERMINă DIN CAUZA COSTURILOR. NU VOM ACCEPTA CA ACEST LUCRU Să SE îNTâMPLE CU RELAțIILE NOASTRE PROFESIONALE.

Prețul este incredibil de important pentru dumneavoastră. De aceea vă ascultăm și ne asigurăm că înțelegem exact ce tip de serviciu alimentar doriți și ce preț căutați. Ne străduim în permanență să creăm relații oneste și transparente, bazate pe încredere și integritate. Ne bazăm prețurile pe ceea ce numim „informații financiare”. În plus, acționăm proactiv și vă prezentăm fiecare etapă din procesul de stabilire a costurilor.

Ne bazăm pe poziția noastră în cadrul Grupului Eurest Romania pentru a oferi economii în numele dumneavoastră și provocăm fiecare parte din lanțul de distribuție să găsească economii eficiente pe care le puteți face în activitatea dumneavoastră alimentară.

Și, întrucât avem grijă de toate aspectele legate de costuri și de prestarea serviciilor exact așa cum vă doriți, dumneavoastră vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: să vă conduceți compania.

Consiliere financiară Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Întrucât relația noastră se bazează pe onestitate și încredere, nu va mai trebui să vă faceți griji că nu beneficiați de cele mai bune servicii sau de cea mai bună calitate pentru prețul pe care îl plătiți; veți fi sigur că așa stau lucrurile.

Oricât de importante ar fi serviciile alimentare pentru dumneavoastră, la urma urmei respectarea angajamentelor companiei trebuie să vă preocupe cel mai mult. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă faceți griji pentru livrarea de preparate culinare.

Scoțând din ecuație nevoia supravegherii constante, puteți aloca mai mult timp prețios principalelor probleme ale companiei.