RăSPâNDIRE GEOGRAFICă

PUTEREA DE CUMPăRARE DE CARE NE BUCURăM CA URMARE A STATUTULUI DE LIDER PE PIAțA MONDIALă NE CONFERă UN AVANTAJ MAJOR PENTRU MăRIREA NIVELULUI DE SERVICII șI PENTRU MAXIMIZAREA VALORII, îN FOLOSUL CLIENțILOR NOșTRI, INDIFERENT UNDE S-AR AFLA. NU EXISTă NICIUN LOC PE CARE Să NU îL ACOPERIM îN MOD EFICIENT șI RENTABIL.

Rețeaua noastră globală ne permite să accesăm o multitudine de cunoștințe, să împărtășim și să adoptăm cele mai bune practici, să exploatăm un lanț de distribuție de talie mondială și să utilizăm date macroeconomice, toate acestea fiind susținute de un cadru de lucru pentru servicii la nivel de grup. Acest lucru vă ajută să obțineți cea mai bună valoare fără a face compromisuri privind calitatea produselor sau a serviciilor. În același timp, gândim la nivel local, adoptând o atitudine care include sursa alimentelor, cu accent pe proveniență și sustenabilitate.

Mai aproape de tine Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Lanțul nostru de distribuție de talie mondială vă oferă trei avantaje principale: continuitatea distribuției, oriunde v-ați afla, de la John O’Groats la Lands End, economii care ne permit să maximizăm valoarea, oferind servicii mai bune la cele mai bune prețuri și posibilitatea de a oferi în mod sustenabil ingrediente pentru mâncăruri, ceea ce înseamnă că vă bucurați de mâncare mai proaspătă, mai gustoasă și mai sustenabilă.

Și, întrucât ne găsiți în toate colțurile țării, având un portofoliu atât de variat de oferte de alimente, puteți fi sigur că, indiferent de tipul de magazin pe care vi-l doriți, avem expertiza și experiența de a vi-l oferi rapid și fără probleme.

Puteți avea orice formă, mărime și tip de ofertă de mâncare doriți, în 24 de ore de la semnarea contractului. Atât de rapizi și de eficienți suntem și nu facem niciun compromis.