SERVIRE EXTRAORDINARA

PREPARATELE ALIMENTARE EXCELENTE CARE NU SUNT COMPLETATE șI DE O SERVIRE EXCELENTă REPREZINTă DOAR O MASă OARECARE; CA O OPRIRE LA BOXE, PENTRU ALIMENTARE - PRECUM șAMPANIA RăSUFLATă SAU CâRNAțII RECI. O SERVIRE EXCELENTă REPREZINTă BAZA EXPERIENțEI NOASTRE CULINARE; TRANSFORMă UN MOMENT DE RUTINă îNTR-UN EVENIMENT MEMORABIL, ADăUGâND ACEL „CEVA” - CONDIMENTUL INTANGIBIL îNSă ESENțIAL – UNEI ZILE OBIșNUITE.

Suntem dedicați prestării unor servicii excelente și creării unor relații extraordinare cu clienții - cele mai bune din domeniu, credem noi. Calitatea serviciilor noastre se bazează pe opinia sinceră că nu poți oferi servicii incredibile dacă nu le-ai experimentat tu însuți.

În fiecare zi ne instruim angajații, pentru a dobândi abilitățile aflate la baza unei serviri de excepție, punându-i în locul clienților noștri - în locul dumneavoastră - și oferindu-le experiența de primă clasă de care beneficiază și clienții Eurest.

Noi credem că preparatele culinare și o servire de excepție sunt o combinație perfectă; efectiv nu funcționează una fără cealaltă.

Service Excellence Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Vă reasigurăm că nivelul de calitate excelentă pe care îl oferim prima dată când apelați la noi se va repeta de fiecare dată. De aceea alocăm mult timp obținerii de informații de la clienți (de la dumneavoastră și angajații dumneavoastră) și dobândirii de cunoștințe, în mod permanent, de pe piața din întreaga lume. Scopul este de a îmbunătăți continuu serviciile pe care vi le oferim, precum și de a vă oferi idei noi, formate culinare și gusturi noi - și modalități inovatoare de colaborare.

Cel mai important lucru pentru noi este experiența clienților noștri - experiența dumneavoastră - și toate inițiativele descrise în acest text se referă la același lucru; intenționăm să menținem mereu relații excelente și sincere cu clienții noștri. Obiectivul nostru este să vă dovedim în fiecare zi cât de importante sunt pentru noi serviciile pe care vi le oferim și cât de în serios luăm responsabilitatea încrederii pe care ne-ați acordat-o.