SăNăTATE șI BUNăSTARE

ÎN PREZENT, DESCHIDEM DRUMUL CăTRE SECTORUL ALIMENTAR PRIN FURNIZAREA UNOR INFORMAțII NUTRIțIONALE ESENțIALE șI PRIN ANGAJAMENTUL DE A REDUCE NIVELUL DE SARE șI GRăSIMI DIN MâNCAREA PE CARE O SERVIM. PRIN INTERMEDIUL COMPANIEI-MAMă, GRUPUL COMPASS DIN MAREA BRITANIE șI IRLANDA, NE-AM ANGAJAT Să RESPECTăM JURăMâNTUL DE RESPONSABILITATE AL GUVERNULUI șI AM SEMNAT TOATE JURăMINTELE DIN REțEAUA ALIMENTARă.

Sănătatea și bunăstarea sunt punctul central al activității noastre și credem că cei care livrează produse alimentare au un rol important în ajutarea și încurajarea oamenilor în adoptarea unui regim sănătos și echilibrat.

Credem că avem datoria de a educa și a informa clienții și angajații cu privire la atributele diferitelor mâncăruri disponibile prin informații care îi ajută să aibă un regim echilibrat, prin programul „Cunoașteți ce mâncați”.

Hranirea la locul dumneavoastră de munca Citește mai mult...

Great Food Determination

Ce înseamnă aceasta pentru dumneavoastră ?

Incluzând informațiile nutriționale în ofertele alimentare, le putem oferi angajaților dumneavoastră toate datele de care au nevoie pentru a face alegeri informate privind alimentația sănătoasă.