PREZENță LOCALă

POATE Că ACțIONăM LA NIVEL GLOBAL, DAR INTENțIA NOASTRă CLARă ESTE Să GâNDIM PE PLAN LOCAL: DE LA SURSA ALIMENTELOR, CU ACCENT PE PROVENIENță șI SUSTENABILITATE (PRIN INIțIATIVA „DE LA FERMă îN FARFURIE”) LA DEZVOLTAREA DE PROGRAME DE CERCETARE CARE NE OFERă INFORMAțII CLARE DESPRE CERINțELE, GUSTURILE șI PREFERINțELE LOCALE, NE DORIM Să NE DEMONSTRăM CAPACITATEA DE A RăSPUNDE CERINțELOR DUMNEAVOASTRă. SPECIFICE șI PARTICULARE.

Desemnarea unui lider pe piață pentru cerințele dumneavoastră alimentare poate avea multe avantaje, dar veți avea totuși nevoie de cineva cu cunoștințe locale despre gusturile regionale. Și veți vrea și garanția că, chiar dacă prestăm servicii de catering pentru cele mai mari companii din Marea Britanie, putem să facem acest lucru în mod economic pentru companii locale mult mai mici.

Capacitatea noastră de a oferi servicii individuale tuturor clienților noștri depinde de stabilirea unei colaborări cu dumneavoastră pentru a ne asigura că vă înțelegem clar cerințele.

Fiecare centru are particularitățile sale și caracterul său și, dacă nu creăm o imagine foarte clară a acestora, cu un set complet de criterii, este puțin probabil să vă îndeplinim și să vă depășim așteptările, de la care începem și unde ajungem.

Locatii pentru tine Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Extinderea geografică maximă vă oferă și garanția că știm ce se petrece la nivel local, care sunt gusturile regionale (sau uneori microlocale) ale clienților dumneavoastră.

Dacă alegeți Eurest, veți ști că susțineți fermierii și crescătorii din zonă și că veți primi alimente proaspete livrate printr-o rețea de distribuție axată pe reducerea distanţei inutile parcurse pentru transportul alimentelor.

În plus, aceasta înseamnă și că vă putem livra mai repede alimentele comandate, cu mai multă flexibilitate. Astfel, dacă aveți cerințe suplimentare neașteptate în afara perioadelor normale de livrare, vi le vom putea îndeplini în scurt timp.