Atitudine proactivă

SA VA CUNOASTEM

TOATE RELAȚIILE ȘI TOATE COMPANIILE CU CARE LUCRĂM SUNT UNICE ȘI CREDEM CU TĂRIE CĂ PUTEM GĂSI SOLUȚII PRIN COLABORARE ȘI CONSULTARE, NU PRIN ÎNCERCAREA DE A VINDE PRODUSE STANDARD, ADAPTÂNDU-NE LA DUMNEAVOASTRĂ ȘI LA CEEA CE CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT PENTRU COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ.

Relația noastră începe din momentul în care v-am cunoscut și am aflat care sunt cerințele angajaților și clienților dumneavoastră.

Înțelegerea problemelor și a provocărilor se bazează pe crearea unei colaborări personale și este esențială pentru relațiile pe termen lung și pentru realizarea unor lucruri mărețe.

Fiecare parteneriat pe care l-am încheiat are anumite cerințe importante care trebuie respectate, dar adesea adevăratele provocări pentru crearea unei strategii de succes constau în detaliile subtile – anumite lucruri care trebuie asigurate într-o măsură mai mică sau mai mare.

Dacă vă cunoaștem bine, putem să stabilim limitele relației, colaborând zilnic pentru a nu pierde din vedere scopul nostru comun: să le oferim angajaților dumneavoastră cele mai bune servicii alimentare posibile în fiecare zi în care lucrăm împreună.

Food - Fish

ASISTENTA PROACTIVA

O RELAȚIE CU NOI ÎNSEAMNĂ MULT MAI MULT DECÂT O MULȚIME DE PROMISIUNI ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE, LA CARE SE ADAUGĂ ALTE CÂTEVA ÎN „LUNA DE MIERE”.

Eurest își bazează parteneriatele pe un jurământ și un angajament pe termen lung de a avea grijă de dumneavoastră și de angajații dumneavoastră, nu numai la început, când suntem cu toții entuziasmați, ci și pe întreaga durată a colaborării; vom continua să vă oferim perspective şi inițiative noi, precum și idei inovatoare.

Ne mândrim cu faptul că ne gândim la compania dumneavoastră ca și cum ar fi compania noastră, ca şi cum ar face parte dintr-o echipă care colaborează pentru a presta cele mai bune servicii posibile. Le cerem furnizorilor noștri să ne facă mai puternici și ne așteptăm să ne cereți același lucru.

Suntem receptivi și atenți; evaluările periodice și planurile pe termen lung păstrează prospețimea relațiilor noastre, adăugând câteva idei incitante și alternative pentru rezultate de calitate.

Chef