RELAțIILE EXTRAORDINARE SE BAZEAZă PE îNțELEGERE RECIPROCă; PENTRU A NE PUTEA IUBI, TREBUIE Să îNțELEGEM MAI îNTâI CE ESTE IMPORTANT PENTRU CELăLALT. LA îNCEPUTUL RELAțIEI NOASTRE PROFESIONALE, îNCERCăM Să NE APROPIEM DE COMPANIA DUMNEAVOASTRă PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE PRINCIPALELE VALORI, DESPRE DORINțELE șI CERINțELE INDIVIDUALE.

Să vorbim despre dumneavoastră. De fapt, să ascultăm și să înțelegem înainte de a vorbi, a face recomandări sau a sugera idei.

Considerăm că relația noastră este personală și intimă și, mai presus de orice, bazată pe înțelegere. Asemănăm relațiile noastre cu colaborarea cu un arhitect, punând bazele unei relații funcționale care să poată susține designul și mediul perfect pentru dumneavoastră.

Probabil că ceea ce ne spuneți că vreți nu este ceea ce vă trebuie, dar nu putem face recomandări înainte de a vă cunoaște, de a interacționa cu dumneavoastră și de a vă câștiga încrederea.

Atitudine proactiva Citește mai mult...

Great Food Determination

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ?

Extinderea geografică maximă vă oferă și garanția că știm ce se petrece la nivel local, care sunt gusturile regionale (sau uneori microlocale) ale clienților dumneavoastră.

Alegând Eurest, veți ști că vom susține și fermierii și crescătorii din zonă și că veți primi alimente proaspete, care nu au traversat jumătate de țară înainte să ajungă la dumneavoastră.

În plus, aceasta înseamnă și că vă putem livra mai repede alimentele comandate, cu mai multă flexibilitate. Astfel, dacă aveți cerințe suplimentare neașteptate în afara perioadelor normale de livrare, vi le vom putea îndeplini în scurt timp.